Зі Сполучених Штатів Америки прийшли дуже підозрілі новини. Відразу варто нагадати, що 13 липня 20-річний Томас Метью Крукс відкрив вогонь із гвинтівки на передвиборному мітингу Дональда Трампа у місті Батлер, штат Пенсільванія. Експрезидент отримав поранення у вухо. Стрілка ліквідували, також загинув один із учасників мітингу, ще двоє поранено.

Після цієї події в США низка конспірологічних сайтів опублікувала фото та відео з мітингу Дональда Трампа, на яких під час замаху в небі видно НЛО.

Про це стало відомо завдяки повідомленню всесвітньо відомого таблоїду "Daily mail".

Підозрілі БПЛА на мітингу Трампа, фото: Daily mail
Підозрілі БПЛА на мітингу Трампа, фото: Daily mail

Деякі користувачі соціальних мереж назвали НЛО "янголами-охоронцями", які захистили Трампа від куль, що нібито підтвердив колишній президент, сказавши "Бог мене врятував" за кілька днів після мітингу.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Підозрілі БПЛА на мітингу Трампа, фото: Daily mail
Підозрілі БПЛА на мітингу Трампа, фото: Daily mail

На думку експертів, загальноприйнятим поясненням було б те, що ці об'єкти були БПЛА, які контролювали територію, але деякі звіти стверджують, що "тоді не літали безпілотні літальні апарати Секретної служби".

Також відомо, що керівник ФБР Крістофер Рей заявив у середу, 24 липня, що потенційний вбивця Дональда Трампа шукав деталі стрілянини по Джону Кеннеді на своєму ноутбуці і запустив безпілотник у районі мітингу за дві години до того, як колишній президент вийшов на сцену.

Нагадаємо, наближений до Кличка ресторатор Олексій Володимиров катається на шикарні курорти як волонтер: привіз "Мавік" та печиво.

Раніше повідомлялося, до замаху на Трампа український священик виступив із молитвою за його життя.

Також, Джей Ді Венс – віце-президент Трампа: політолог розповів, що це означає для України.