Дочка Ілона Маска, Вівіан Джена Вілсон, продовжує публічно конфліктувати з батьком. Цього разу вона звинуватила Ілона в тому, що він бреше про неї, про інших дітей та загалом про всю свою діяльність "чесноти".

Конфлікт між ними почався після того, як Вів'єн здійснила трансгендерний перехід. Маск відреагував на це різкими висловлюваннями, заявивши, що його обманом змусили підписати документи на зміну статі, і навіть сказав, що " втратив свою дитину".

Ілон Маск із сім'єю / фото: Daily Star
Ілон Маск із сім'єю / фото: Daily Star

У відповідь Вівіан написала в соцмережі, що Маск "брехун" та "зрадник", який намагається створити образ "дбайливого батька" в медіа, але вона не дозволить йому знову увійти у своє життя.

Вона також поставила під сумнів щирість його прагнення врятувати клімат планети, заявивши, що все, що він робить, тільки заради власної вигоди.

Популярні новини зараз
Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине Яйця їм наші не підходять: ще одна країна просить про заборону продуктів з України Медики з'ясували, що мастурбація покращує якість сну Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів
Показати ще

"Слухай, я не знаю, чи справді ти в це віриш, чи живеш у своїй власній оманливій країні фантазій, і, відверто кажучи, мені байдуже. Мені здається, що ти намагаєшся відновити імідж свого бренду як "дбайливий батько", який я не підпущу до себе. Ти просто не припиняєш брехати про мене. Ти не сім'янин. Ти бісів зрадник, який не може припинити брехати про своїх дітей", – пише Вівіан в Threads.

Ілон Маск
Ілон Маск

"Я розумію, що твій новий ракурс – це «західні цінності/християнський сім'янин», але це такий дивний вибір. Ти не сім'янин, ти серійний перелюбник, який не перестає брехати про своїх дітей. Ти не християнин, наскільки мені відомо, ти ніколи не ступав до церкви. Ти не якийсь «оплот рівності/прогресу». Ти назвав арабську "мовою ворога", коли мені було 6 років, тебе кілька разів судили за дискримінацію, і ти з Південної Африки часів апартеїду", – додала донька Ілона.

Нагадаємо, астронавт повернувся з космосу і розкрив "брехню", в якій живе Людство

Раніше ми писали про те, що вчені знайшли "живих мерців" у космосі і дізналися, чому вони такі

Крім того, Знай.ua повідомляв, що КПІ прославився на весь світ, створивши супутник, який вже 10 років знищує всіх конкурентів у космосі