Виявляється, більшість людей в світі неправильно розбиває яйця.

Кулінари розповіли Daily Meal, як це потрібно робити правильно.

Якщо розбивати яйце ножем, тримаючи над мискою, частинки шкаралупи потрапляють в блюдо, оскільки осколки потрапляють всередину порожнини яйця. Також тверді частинки падають в рідину, якщо розбивати яйце об край миски або іншої ємності.

Найкраще розбивати яйце об плоску поверхню столу. Цього удару вистачити, щоб ідеально розколоти шкаралупу. Також при такому способі не пошкоджується структура жовтка, що особливо важливо при приготуванні яєчні або яйця пашот.

Популярні новини зараз
Як зберегти тепло у квартирі й гроші у гаманці: поради на опалювальний сезон Серед осені знову настане весна: синоптики повідомили, якою погодою здивує листопад Житлова субсидія: як вона правильно рахується Як не переплачувати за газ в опалювальний сезон: одне правило врятує гаманець
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що багато дієтологів говорять про те, що сніданок - це самий важливі прийом їжі в день. Саме тому йти на роботу, в університет або школу щільно не зазіхати з ранку не можна. Дієтологи рекомендують на сніданок їсти каші і фрукти.