Курячий бульйон, який є основою для багатьох страв, використовувати не варто, так як він може серйозно зашкодити вашому організму.

Про це повідомили лікарі-дієтологи, передає "АіФ".

Експерти радять зливати воду, в якій варилася курка, свинина або яловичина.

Справа в тому, що якість дуже часто кульгає і м'ясо, накачане під зав'язку антибіотиками, гормонами і іншими, некорисними речовинами, може бути для людини небезпечним.

Через це експерти радять українцям купувати відразу суповий набір або відокремлювати м'ясо від кістки і варити бульйон виключно на них. А ось м'ясо безпосередньо додавати в каструлю вже у відвареному в декількох водах (перший бульйон бажано злити).

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Більше того, варто звернути увагу, що при захворюваннях нирок і подагрі краще взагалі не вживати білок.

Нагадаємо, що директор Української асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко повідомив, в яких регіонах України найдорожчі і найдешевші овочі.

Так, в кошик овочів увійшли продукти, які підлягають державному моніторингу цін, тобто по одному кілограму буряка, капусти, картоплі, моркви та цибулі. Про це експерт написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", українські медики провели кілька досліджень, після яких прийшли до висновку, що одна з найпопулярніших серпневих ягід - кавун - має додаткові корисні властивості, про які раніше ніхто не здогадувався.

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що жахливу антисанітарію помітили відвідувачі в одному з найпопулярніших супермаркетів Києва. Про це пишуть в телеграм-каналі "ХК". "Знаєте чому в Ашані (на Вільямса) так багато мошки? Тому що комашки дуже люблять жерти ГНИЛЬ, якої тут до дупи", - написав користувач.