Курячий бульйон, який є основою для багатьох страв, використовувати не варто, так як він може серйозно зашкодити вашому організму.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПро це повідомили лікарі-дієтологи, передає "АіФ".
Експерти радять зливати воду, в якій варилася курка, свинина або яловичина.
Справа в тому, що якість дуже часто кульгає і м'ясо, накачане під зав'язку антибіотиками, гормонами і іншими, некорисними речовинами, може бути для людини небезпечним.
Через це експерти радять українцям купувати відразу суповий набір або відокремлювати м'ясо від кістки і варити бульйон виключно на них. А ось м'ясо безпосередньо додавати в каструлю вже у відвареному в декількох водах (перший бульйон бажано злити).
Більше того, варто звернути увагу, що при захворюваннях нирок і подагрі краще взагалі не вживати білок.
Так, в кошик овочів увійшли продукти, які підлягають державному моніторингу цін, тобто по одному кілограму буряка, капусти, картоплі, моркви та цибулі. Про це експерт написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.
Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", українські медики провели кілька досліджень, після яких прийшли до висновку, що одна з найпопулярніших серпневих ягід - кавун - має додаткові корисні властивості, про які раніше ніхто не здогадувався.Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що жахливу антисанітарію помітили відвідувачі в одному з найпопулярніших супермаркетів Києва. Про це пишуть в телеграм-каналі "ХК". "Знаєте чому в Ашані (на Вільямса) так багато мошки? Тому що комашки дуже люблять жерти ГНИЛЬ, якої тут до дупи", - написав користувач.