Шеф-кухар одного із одеських ресторанів похвалився плантацією незвичайних рослин. Іван Воробйов вирощує мікророслини. На його грядках можна побачити капусту, горошок, кінзу та навіть "сонячну квітку" розміром не більше за мізинець.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПро це повідомляє "Сегодня".
Таку ідею Іван перейняв у американських та європейських колег. Мікрозелень – це різновид їстівних рослин. За словами власника міні-городу, ці рослини, хоч і в десятки разів менші за своїх городніх родичів, проте вони аж у 40 разів корисніші.
Загалом на плантації кухаря можна нарахувати півтора десятка видів корисної зелені. Таке хобі з'явилося в Одесита ще чотири роки тому, коли Воробйов шукав нові шляхи до здорового харчування.
На дозрівання такої зелені потрібно всього до 10 днів, а користі від споживання такого продукту можна отримати дуже багато.
Такі рослини вже стали популярними в Україні, їх охоче розкуповують ресторани та клієнти.
Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", мексиканська папайя призвела до отруєння сотень людей у США.
СохранитьСохранить