Українські страви впевнено завойовують прихильність іноземних гурманів. Нещодавно на власному прикладі це довела наша співвітчизниця, яка вже тривалий час мешкає у Нью-Йорку.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВідповідний ролик опублікований на каналі "Голос Америки" в YouTube.
Власник ресторану, де вона працює, Джо Скаравелла обійшов всіх конкурентів на сусідніх вулицях – зокрема, головним його козирем являється персонал. Наймають сюди переважно звичайних бабусь, які люблять готувати, а не професійних кухарів.
Українка Алла Крещук пройшла жорсткий відбір і отримала перевагу над претендентами на посаду із 20 країн світу.
Компанію їй складає італійка, але працюють вони на різних кухнях закладу.Меню кожен співробітник складає сам і може включити у перелік ті страви, які вважають найкращими.
Алла стала першою українкою, яка отримала таку незвичайну роботу. Вимог до неї небагато – вміння смачно готувати та бажання поділитися досвідом із іншими.
Свої вареники вона робить виключно за родинними рецептами, щоб зберегти традиції і здивувати відвідувачів, адже безліч іноземців куштують їх вперше у житті.
Як повідомляв портал "Знай.ua", українка популяризує вітчизняні страви закордоном.