Донька легендарного тренера київського "Динамо" Валерія Лобановського, Світлана, розповіла про реалії життя її родини.

В інтерв'ю dynamo.kiev.ua Світлана Лобановська сказала, що сімейний бізнес йде не найкращим чином. Ресторан у Козині, Київська область, не працює після погромів у 2014 році. Донька легендарного тренера думає його продати.

"Не бачу перспективи його роботи, зараз ця сфера, музей, майже нікого не цікавить - у людей нові герої", - розповіла Лобановська.

20-річний онук легенди "Динамо", Богдан, пішов по стопах дідуся. Він вчиться в університеті фізкультури і працює на півставки тренером дітей у футбольній школі, де заробляє 1600 гривень. Онука Ксенія готується до ЗНО та хоче вчитись на міжнародних економічних відносинах.

"Рада, що діти, принаймні поки, не ганьблять прізвище мого тата. Що стосується мами, вона після інсульту. По максимуму проводимо з нею час", - додала жінка.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Вона також поділилась враженнями від сьогоднішніх виступів "Динамо". На її думку, велика кількість тренерів в останні роки пов'язана з тиском громадськості на керівництво команди.

"Ось на тата важко було тиснути, з ним можна було говорити тільки його мовою", - зазначила Лобановська.

Нагадаємо, 15 років тому, 13 травня 2002 року, пішов з життя у віці 63 років Валерій Лобановський. Із "Динамо" він вісім разів ставав ставав чемпіоном СРСР та п'ять разів вигравав українське чемпіонство.

Як повідомляв портал "Знай.ua", сьогодні, 13 травня, "Динамо" в якості номінальних гостей гратиме проти донецького "Олімпіка" на столичному стадіоні імені Баннікова.