Легендарного українського боксера, дворазового чемпіона світу в суперважкій вазі Володимира Кличка запросили викладати в Гарвардському університеті, одному з найпрестижніших навчальних закладів у світі.

Про це розповів мер Києва Віталій Кличко. За словами Віталія, в Гаварді зацікавилися курсом Володимира "Управління викликами".

"Володимир вже три чи чотири роки читає лекції в швейцарському університеті Санкт-Галлена. В цьому році йому надійшла пропозиція читати лекції в Гарварді. Це лекції з Challenge Management (управління викликами).

Гарвард зацікавився його лекціями і відгуками зі швейцарського університету і він погодився", - розповів Віталій Кличко.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Володимир Кличко знову повернувся в ринг.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Володимир Кличко регулярно тренується і проводить спаринги, незважаючи на те, що рік тому завершив кар'єру.

Володимир Кличко
Володимир Кличко

Володимир перебуває у відмінній формі і не збирається закидати спорт.

"Я не можу це припинити. І я не хочу це припиняти. Це звичка і я її люблю", - сказав Кличко після закінчення спарингу.

Завершення кар'єри

3 серпня 2017 року Володимир Кличко оголосив про завершення кар'єри.

За словами Кличка, він вважає, що прийняв правильне рішення, завершивши спортивну кар'єру.

"Я все ще дуже мотивований як 19-річний хлопець, який хоче відкрити для себе світ. З іншого боку, мені стало все більш зрозумілим: я більше не хотів приносити свою мотивацію й енергію в ринг. Я хотів направити ці складові для досягнення успіху у своїй другій кар'єрі. Нарешті, оголосивши про свій відхід з професійного спорту, відчув фізичне і моральне полегшення. І це також дозволило мені зрозуміти, що я прийняв правильне рішення.

зрештою, мені всього лише 42, і сподіваюся, що друга половина життя в мене попереду. Важко описати свій стан, коли ти відчуваєш і знаєш, що у тебе багато справ. Я дивлюся в майбутнє і бачу себе в бізнесі. Сподіваюся, таким же пристрасним і одержимим, як у спорті", - розповів Кличко.

Кличко професійно виступав у боксі з 1996 року у важкій ваговій категорії. Він був чемпіоном світу за версіями WBO, IBO, IBF і WBA. У 1996 році Кличко взяв золото на Олімпійських іграх в Атланті. За 21 рік кар'єри Кличко провів 69 боїв, здобувши 64 перемоги (з них 53 нокаутом).

Як повідомляв портал Знай.ua, Кличко виставив свою картину на аукціон.