10 листопада в Манчестері (Великобританія) український боксер, абсолютний чемпіон у важкій вазі Олександр Усик проведе бій проти британського екс-чемпіона за версією WBC Тоні Беллью.

На кону бою стоятимуть всі пояси українця.

24 вересня Усик і Беллью провели прес-конференцію, на якій розповіли, чого очікують від протистояння. Крім того, український боксер встиг поспілкуватися з кількома британськими ЗМІ.

Так, зокрема, Олександр в інтерв'ю новинному порталу Boxing Socials розповів про свій провал в кар'єрі і про проблеми всередині команди.

"Я б сказав, що мій другий бій в Суперсеріі з Майрісом Бріедісом був найскладнішим. Цьому було кілька причин. Перше - у мене були проблеми зі здоров'ям, друге - у нас були проблеми всередині команди, і коли я вийшов в ринг, у мене не було плану на бій. Я просто хотів знищити його, винести з рингу", - розповів боксер.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

В ході прес-конференції Усик також розповів, чому вибрав саме Тоні Беллью своїм наступним суперником.

"Чому я обрав Тоні Беллью? Він один з тих, хто приймає великі виклики і боксує до кінця. Беллью сказав: "Я буду боксувати і зробить це". Бої з такими хлопцями завжди виходять крутими. Але я не думаю зараз про Тоні Беллью. Думаю тільки про свою підготовку – про тренувальний табір і про те, як його пройти", - сказав Усик.

Нагадаємо, екс-чемпіон світу Віталій Кличко поділився думкою про перехід абсолютного чемпіона у важкій вазі Олександра Усика в суперважкий дивізіон.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Усик зізнався, чому хоче перейти в суперважку вагу.

Також "Знай.ua" писав, Усик назвав свою головну мотивацію в ринзі.