Нападник збірної України та турецького Акхісара Беледієспора Євген Селезньов тренується не тільки на футбольному полі. 33-річний уродженець Макіївки також займається в боксерському залі.

Відео тренування опублікував у Фейсбуці агент Селезньова Іван Пироженко.

“Селезньов готується до зимового трансферного вікна. На випадок, якщо і в зимове міжсезоння президент Акхісара блокуватиме перехід в Галатасарай. Ми готові. Ми ніколи не здаємося”, - підписав відео Іван Пироженко.

Цікаво, що спаринг-партнером Євгена є дівчина.

@e_seleznev готовится к зимнему трансферному окну!!! На случай, если и в зимнее межсезонье, президент Акхисара будет блокировать переход в Галатасарай. Мы готовы😂😂😂💪💪 WE NEVER GIVE UP🦁🦁🦁 #sixteenfootballagency #seleznev #евгенийСелезнев #галатасарай #акхисар @galatasaray

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще
Geplaatst door Ivan Pirozhenko op Donderdag 27 september 2018

Бокс на футбольному полі

Після поєдинку Кубка Бразилії між Крузейро і Палмейрасом на полі сталася бійка. В епіцентрі конфлікту опинився форвард Крузейро Сасса і захисник Палмейраса Майке.

Сасса вдарив Майці по обличчю і відштовхнув. Після цього на футбольному полі спалахнув конфлікт, який закінчився вилученнями Сассы, Майці і ще одного представника Палмейраса Барбоси.

Матч завершився внічию – 1:1. Додамо, що за Палмейрас грає екс-динамівець Дуду.

Як повідомляв портал Знай.ua, 50 Cent розщедриться заради бою ММА.