Відома й успішна українська тенісистка Еліна Світоліна, яка займає почесне шосте місце в світовому рейтингу, з гумором відреагувала на свої нещодавні проблеми.

Українська спортсменка в Instagram опублікувала цікавий "мотиватор", який символізує підйом по сходах, що складається з невдач.

На жаль, нагадаємо, що Світоліна програла третій матч поспіль, поступившись у першому раунді турніру в Пекіні, а до цього зазнавши поразки в першому матчі в Ухані та четвертому колі US Open.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 37-річна американська тенісистка Серена Вільямс закликає жінок доглядати за собою, щоб вчасно виявити можливі проблеми зі здоров'ям.

Так спортсменка в рамках соціальної кампанії, присвяченій підвищенню обізнаності про рак грудей, знялася у відео, у якому вона, прикриваючи груди руками, співає хіт австралійської рок-групи Divinyls "Я торкаюся себе". Про це повідомляє The Guardian.

"Незважаючи на те, що відео порушило мою зону комфорту, я хотіла це зробити, тому що це стосується жінок всіх кольорів шкіри у всьому світі. Виявлення раку на ранній стадії рятує багато життів. Я просто хотіла про це нагадати", - пояснила Вільямс на своїй сторінці в Instagram.

Варто нагадати, що в матчі 1/32 фіналу China Open в Пекіні 29-річна українка Леся Цуренко перемогла німкеню з сербськими корінням Андреу Петкович. У першому сеті українка виглядала сильніше за свою опонентку і виграла партію з рахунком 6:2. У другому ж сеті уродженці Рівненщини довелося докласти максимум зусиль, щоб перемогти.

Нагадаємо, Світоліна прикро вилетіла в першому колі турніру в Пекіні.

Як повідомляв Знай.uа українка Ястремська перемогла у фіналі турніру в Китаї.

Знай.uа писав, українка Козлова не змогла пробитися до фіналу турніру в Ташкенті.