П'єр Компані, батько капітана Манчестер Сіті і збірної Бельгії Венсана Компані, став першим темношкірим мером в історії Бельгії, інформує The Guardian. За підсумками виборів, 71-річний Компані став головою міста Гансхорен з населенням в 21 тисяча чоловік.

"Історія! Ми так пишаємося тобою, тату! Ти приїхав сюди з ДР Конго, як біженець, в 1975 році. А зараз ти отримав підтримку місцевих жителів і став першим темношкірим мером в історії Бельгії! Величезні вітання", - написав Венсан Компані в інстаграмі під відеовітанням з братом Франсуа Компані, який також є футболістом і грає за бельгійський Руселаре.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Шедевр від сина Роналду

Кріштіану Роналду-молодший приніс чергову перемогу дитячій команді туринського Ювентуса, і зробив це дуже красиво.

Юний португалець вміло розібрався з захисниками на фланзі, а потім змістився в штрафну площу, де легко обіграв голкіпера і відправив м'яч у порожні ворота. Потім Кріштіану-молодший також зумів оформити дубль.

Зазначимо, що у своїй дебютній грі за Ювентус (U-9) Роналду-молодший забив у ворота опонента 4 м'ячі. До речі, він відзначився голом за "Стару Синьйору" раніше, ніж його зірковий батько.

Як повідомляв портал Знай.ua, Златан Ібрагімович відзначився мегакрасивим голом у матчі MLS.