Матч другого аматорського дивізіону чемпіонату Бельгії Ольса Бракель - Расинг Гент був цікавий родичам і друзям футболістів, а також відданим фанатам команд. Але звичайну гру любительської ліги скрасив диво-гол у виконанні воротаря Гента Кевіна Франса.

22-річний воротар, який захищає кольори Гента, побіг у штрафний майданчик господарів, щоб допомогти своїй команді відігратися, і, як виявилося, зробив це не дарма. Перед фінальним свистком Кевін забив м'яч суперударом через себе і зробив рахунок у матчі 2:2!

Помилуйтеся цим голаццо!

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

МЕГАГОЛ ЖЕРВІНЬЙО

Івуарійський форвард італійської Парми Жервіньйо став автором дивовижного голу у ворота Кальярі в поєдинку 5-го туру Серії А.

31-річний знаменитий нападник прийняв м'яч на половині поля пармезанців і зумів добігти з круглим до воріт опонента, обводячи одного за одним футболістів сардинійської команди.

Вирішальний удар Жервіньйо був направлений у ближній кут. М'яч після такого сольного проходу просто не мав права не опинитися в сітці і, як підсумок, він від штанги все ж таки влетів у ворота.

Зазначимо, що подібні голи забивали одиниці. Особливо любителям футболу запам'яталися голи-красені у виконанні аргентинських зірок Дієго Марадони і Ліонеля Мессі.

Додамо, що в матчі Парма-Кальярі всі 90 хвилин матчу відіграв екс-капітан донецького Шахтаря хорват Даріо Срна.

Як повідомляв портал Знай.ua, Златан Ібрагімович відзначився мегакрасивим голом у матчі MLS.