Генеральний директор "Зарі" Сергій Рафаїлов розповів про своє неодозначне ставлення до представників нетрадиційної сексуальної орієнтації. Про це директор розповів в ефірі одного з російських ЗМІ.

"Я проти поцілунків чоловіків. Категорично. Що такого страшного побачив у Манчестері? Я прокидаюся дуже рано. Зазвичай у мене підйом о 5 годині ранку. Що робити в місті, де у мене не буде можливості погуляти? Я ходжу і гуляю", - розповів Рафаїлов.

Він поділився подробицями історії, яка звалила його в справжній шок.

"Це було не в 5 ранку, ближче до обіду, але далеко від нашого готелю. Кафе. Сидить чоловік. Я зайшов туди, випити кави. Раптом він піднімається і біжить назустріч. Мені ж цікаво, куди? Я чомусь думав, що це буде дівчина. Але заходить туди хлопець".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також Сергій поділився тим, що підозріло довго розглядав як цілуються чоловіків і навіть запам'ятав те, якого роду був романтичний поцілунок.

"У нас теж зараз модно, що мужики зустрічаються, обнімаються. Але це був іншого роду поцілунок – це був поцілунок в губи. Відразу з порогу, такий тривалий. Не можу сказати, чи це було з язиком, чи без нього".

Рафаїлов зізнався, що не буде терпіти прояви гомосексуалізму у своїй футбольній команді і розповів про різко негативне ставлення до сексуальних меншин.

"Вигнав би з команди футболістів, що цілуються? По-перше, я не допущу, щоб вони сюди потрапили. Це для мене неприйнятно, однозначно".

Нагадаємо, Андрій Ярмоленко відповів на заклик співробітника київського Динамо Миколи Несенюка давати інтерв'ю українською мовою.

Раніше Знай.ua повідомляв, казанський Рубін виключили з єврокубків на один сезон. Якщо російська команда кваліфікується в найближчі два сезони в євротурнір, вона його пропустить.

Також Знай.ua писав, генеральний директор НАМІ Сергій Гайсин, один з потерпілих у справі з нападником Зеніту Олександром Кокоріним та півзахисником Краснодара Павлом Мамаевым, залишив СІЗО "Бутирка" після проведення очної ставки.