Головний тренер збірної України Андрій Шевченко звернувся до національної команди після переможної гри Ліги Націй проти Чехії (1:0). Шева після тріумфу в Харкові зайшов до роздягальні та подякував усім, за їх внесок у цей успіх.

"Я хочу подякувати всьому персоналу, який працював з нами. Це наша спільна перемога. Ви бачите, як нас підтримують вболівальники. Дуже приємно приїжджати на українські стадіони і відчувати цю підтримку. Це і вболівальників перемога. Хочу подякувати вам за ваше ставлення. Це наша спільна перемога. Вітаю, хлопці!", - сказав Андрій Миколайович.

Тріумф збірної України

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Збірна України обіграла Чехію (1:0) в третьому турі, і достроково гарантувала собі перше місце в групі B1 Ліги Націй.

Відомо, що за перемогу у групі команда отримає 3 мільйони євро: 1,5 за участь в турнірі, і ще 1,5 за перше місце.

Зазначимо, що переможець Ліги націй отримає 6 млн. євро, фіналіст – 4,5 млн., збірна, яка посіла 3-е місце – 3,5 млн., 4-е місце – 2,5 млн.

Україна стала першою в історії збірною, яка вийшла у найвищий дивізіон.

16 жовтня в Харкові на стадіоні "Металіст" в рамках Ліги Націй грали збірні України і Чехії.

Весь матч Україна домінувала на полі, але тільки раз змогла вразити ворота гостей. Зробив це півзахисник бельгійського Генка Руслан Малиновський на 43-й хвилині після чудового удару здалеку.

Матч завершився перемогою збірної України з рахунком 1:0. Команда Андрія Шевченка, маючи в активі 9 очок, достроково зайняла перше місце в групі В1. Поєдинок зі словаками вже нічого не вирішуватиме, а в наступному сезоні Ліги націй Україна буде грати в елітній групі з найсильнішими збірними Європи.

Ліга Націй. Група В1

Україна - Чехія - 1:0 (1:0)

Гол: Малиновський, 43.

Відзначимо, що у вересні в Чехії Україна перемогла з рахунком 1:2.

Як повідомляв портал Знай.ua, збірна України зіграла внічию зі збірною Італії (1:1).