Перша ракетка України і шоста ракетка світу Еліна Світоліна перемогла Петру Квітову у стартовому поєдинку Підсумкового турніру WTA з рахунком 3:6, 3:6.

Після матчу Еліна Світоліна поділилася враженнями від перемоги.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

"Мені дуже приємно повернутися сюди і я дуже рада тому, як цей матч пройшов, я задоволена своїм виступом. Ключовим було залишатися сфокусованою, бути сильною психологічно. Петра б'є по м'ячу дуже потужно, тому мені потрібно було швидко реагувати і рухатися. Зараз мені потрібен масаж.

В Сінгапурі у нас з самого старту дуже важкі зустрічі. Навіть якщо не виходить добре зіграти на початку, все одно є шанси вийти в півфінал. Я буду намагатися залишатися сфокусованою на своїх поєдинках і показувати свій найкращий теніс", – сказала Світоліна відразу після матчу.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, Еліна Світоліна здобула нагороду Jerry Diamond Aces Award від WTA.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Ця нагорода щорічно вручається учасницям туру, які зробили найбільший внесок у популяризацію тенісу.

На церемонії вручення Світоліна зізналася, що не знала про існування такої нагороди, але зазначила, що їй необхідно віддавати щось своїм уболівальникам.

"Для мене важливо завжди зберігати позитивний настрій. Що стосується цієї нагороди, то я навіть не знала, що вона існує. Для мене це необхідність - віддавати щось натомість дітям, фанатам і шанувальникам тенісу.

Коли у мене є можливість, я завжди рада відвідати лікарні, поспілкуватися з дітьми, поділитися з ними емоціями. Це важливо", - передає слова Світоліної WTA.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Як повідомляв портал Знай.ua, Світоліна поділилася враженнями про Ніка Савіано.