Творці серіалу "Зоряний шлях: Діскавері" визначились із виконавцем ролі капітана Жана-Люка Пікара. Його зіграє британський актор Джейсон Айзекс.

За інформацією Deadline, що у серіалі "Діскавері" покажуть не лише новий корабель, а й нових персонажів. Однак їх об'єднуватиме стара мета - майбутнє належить усім, незалежно від планети проживання, статі та раси персонажів.

Прем'єру "Діскавері" відкладали вже кілька разів через різні обставини. Скоріше за все, перша серія вийде влітку. Кінцевим терміном прем'єри називають початок осені.

У новому "Зоряному шляху" з'явиться також акторка Сонека Мартін-Грін, відома за участю у серіалі "Ходячі мерці".

Джейсон Айзекс грав Люциуса Малфоя у фільмах про Гаррі Поттера. Він також знявся у стрічках "Чорний яструб", "Ті, що говорять з вітром" та "Пітер Пен".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", російським дітям заборонили дивитися нову екранізацію "Красуні та чудовиська".