Британський боксер Тоні Беллью впевнений у своїй перемозі над абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі українцем Олександром Усиком. Супербій відбудеться 10 листопада в Манчестері.

"Я не думаю, що зможу перемогти його. Я знаю, що можу перемогти його. Кожен, хто зазвичай дивиться йому в очі, - заздалегідь побитий чоловік. Я теж заглядав у них, і він бачить, що я не такий. 10 листопада я знайду спосіб, і я збираюся побити монстра. Я збираюся побити його, тому що він не зможе перемогти мене.

Немає перевірки краще, ніж бій з Усиком – боксером, якого бояться більшість в боксі. У мене є все, щоб перемогти. 10 листопада я збираюся зробити те, що не робив ніхто до мене – я нокаутую його і стану абсолютним чемпіоном світу", - наводить слова Тоні Беллью The Mirror.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Бокс у кіно

Бій Усик - Беллью відбудеться 10 листопада в Манчестері (Великобританія). На кону стоятимуть всі титули українця.

Бій Усик - Беллью відбудеться 10 листопада
Бій Усик - Беллью відбудеться 10 листопада

Кінотеатри мережі "Планета кіно" покажуть цей бій у прямому ефірі. Квитки вже у продажу (250 - 450 грн.).

Початок – 23:00. Спочатку покажуть документальний фільм про Олександра Усика "Абсолютний чемпіон". Далі – вихід бійців (23:50), і сам бій, який почнеться, орієнтовно, в 00:00.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик та Беллью провели першу битву поглядів у Лондоні.