Боси компанії Duco Events, яка представляє інтереси чемпіона світу за версією WBO в суперважкій вазі, новозеландського боксера Джозефа Паркера – Девід Хіггінс і Дін Лонерган – заявили про припинення співпраці.

Як повідомляють ЗМІ, обидва керівники підтвердили, що їх п'ятирічне співробітництво завершено. Розлад в Duco може позначитися і на подальшому майбутньому Джозефа Паркера.

У той же час повідомляється, що команда Паркера зустрілася з Девідом Хіггінсом в Окленді, намагаючись прояснити подальші перспективи чемпіона, враховуючи, що контракт боксера з Duco діє до листопада 2018 року. За попередньою інформацією, команда Паркера прийняла рішення залишитися з Хіггінсом, але не виключає й інші варіанти.

"Контракт з Duco, ймовірно, буде виконуватися, але ми повинні переконатися в тому, що інтереси Джо будуть повністю захищені. Зміни – відмінна можливість оцінити ситуацію з точки зору Паркера. Якщо Duco з якоїсь причини відмовиться від боксера, нестачі в бажаючих попрацювати з ним не буде. Ще одна можливість – співпраця з Бобом Арумом, з яким ми давно на зв'язку. Ми розглянемо всі варіанти. Джо – незвичайний молодий чоловік. Він не тільки дуже талановитий боксер, але і добре освічений хлопець з прекрасної сім'ї. Я дуже вражений його розумінням юридичних і фінансових питань, які виникають", – заявив колишній суддя Верховного суду Білл Уїлсон, який входить в команду боксера.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Кличко піднявся на друге місце в рейтингу WBC.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще