На початку матчу 13-го туру Прем'єр-ліги Росії Спартак – Урал (1:2) фанати московського клубу засипали образами виконуючого обов'язки головного тренера "червоно-білих" іспанця Рауля Ріанчо.

Вболівальники кричали: "Рауль Ріанчо - puta espanol" (шл*ха іспанська – переклад з іспанської).

Зазначимо, що на початку матчу, який Спартак програв з рахунком 1:2, уболівальники ще й освистали іспанського ентренадоре.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Зазначимо, що до цього Рауль Ріанчо працював фахівцем з фізичної підготовки та асистентом головного тренера в казанському Рубіні, київському Динамо та збірній України, на батьківщині трудився в іспанських Хімнастиці і Леванте.

Головний тренер нідерландського Вітесса Леонід Слуцький перед суботнім матчем з ПСВ Ейндховен потрапив у смішну ситуацію.

Журналіст Fox Sports брав інтерв'ю у російського коуча на брівці поля і попросив його прокоментувати інформацію про інтерес до його персони лісабонського Спортинга і чи правда, що він може піти з Вітесса.

Слуцький заявив, що він відданий Вітессу і додав наступну фразу "If only owner or maybe director suck me in this situation i will go out" ("Якщо власник або, може бути, директор від**окче мені, то в цій ситуації я піду").

Слуцький замість дієслова "suck" ("смоктати") хотів сказати "sack" ("звільнити").

Репортер відразу цього не зрозумів і перепитав тренера, що він має на увазі. Слуцький ще раз повторив і тоді журналіст зрозумів, про що йдеться і що сказав наставник.

Зазначимо, що ПСВ виграв у Вітесса з рахунком 1:0.

Як повідомляв Знай.ua, ПСЖ виграв важливий матч і встановив унікальний рекорд.