Головний тренер італійського Наполі Карло Анчелотті висловив свою думку про поведінку наставника Манчестер Юнайтед Жозе Моурінью під час матчу з Ювентусом в Лізі чемпіонів.

Спочатку після питання про поведінку Моурінью Анчелотті повторив жест португальця, приклавши руку до вуха, заявивши журналісту, що "не розчув питання", а після цього виправдав вчинок колеги.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Всі, хто виходять на поле або знаходяться біля нього, повиннні відповідати за свої дії і вчинки. Але я розумію Моурінью, нелегко витримати 90 хвилин образ. Він зробив не вульгарний, а іронічний жест, але це не було дійсно чимось серйозним.

Ці постійні образи мають закінчитися. Я говорю не тільки про Турин, це відбувається на всіх італійських стадіонах – і в Неаполі, і в Мілані", – сказав Анчелотті.

Моурінью після матчу Ювентус - Манчестер Юнайтед

Головний тренер Манчестер Юнайтед Жозе Моурінью дозволив собі в своєму стилі поспілкуватися з уболівальниками Ювентуса.

Після фінального свистка зустрічі, яка завершилася перемогою МЮ з рахунком 2:1, португальський наставник не відправився в роздягальню, а вирішив прогулятися газоном "Ювентус Стедіум". Моурінью вийшов на центр поля і почав тролити фанатів "Старої Синьйори", приклавши до вуха руку, а також скорчив гримасу.

Це не сподобалося захиснику туринців Леонардо Бонуччі, який був одним з тих, хто не вибив м'яч в моменті з другим голом у ворота Ювентуса. Але за "Особливого" вчасно захистився капітан манкуніанців Ешлі Янг, запобігши бійку. Також з португальським фахівцем вступив у перепалку форвард туринців Паулу Дібала.

Після матчу Жозе Моурінью пояснив свою поведінку образами на свою адресу з боку італійських тіфозі протягом усього поєдинку.

"Мене ображали протягом 90 хвилин. Я приїхав сюди працювати, не більше. Я не кидався на когось, а просто дав зрозуміти, що хочу сильніше почути фанатів. Напевно, я не повинен був цього робити, але вони ображали мою родину, включаючи сім'ю в Інтері, тому я так відреагував", – наводить слова Моурінью Goal.

Португалець працював з міланським Інтером у 2008-10 роках і завоював требл в сезоні 2009/10, вигравши Скудетто, Кубок Італії і Лігу чемпіонів.

Матч Ювентус - Манчестер Юнайтед

7 листопада в рамках 4-го туру групового раунду Ліги чемпіонів Ювентус в Турині грав з Манчестер Юнайтед.

Перший тайм завершився нічиєю 0:0, а ось у другій половині зустрічі все пішло набагато веселіше.

Спочатку на 65-й хвилині Кріштіану Роналду вивів Юве вперед, забивши м'яч у ворота своєї колишньої команди.

Туринці думали, що утримають переможний рахунок, а нічия і зовсім у них в кишені. Але команда Жозе Моурінью проявила характер, чого від неї фанати чекали з початку сезону. Спочатку на 86-й хвилині Хуан Мата вирівняв становище, а потім на 89-й хвилині Алекс Сандро своїм автоголом і зовсім вивів англійців вперед.

Як підсумок, перемога МЮ з рахунком 1:2 і можна сказати, що "червоні дияволи" реабілітувалися перед уболівальниками за домашню поразку від Юве з рахунком 0:1 у 3-му турі. Також ця перемога стала подарунком до дня народження воротареві МЮ Давіду Де Хеа, якому 7 листопада виповнилося 28 років.

Ліга чемпіонів. Група Н. 4-й тур

Ювентус Турин - Манчестер Юнайтед - 1:2 (0:0)

Голи: Кріштіану Роналду, 65 - Хуан Мата, 86, Алекс Сандро, 89 (автогол).

Як повідомляв портал Знай.ua, Црвена Звезда сенсаційно виграла у Ліверпуля.