Український центровий Атланти Хоукс Олексій Лень оформив дабл-дабл у поєдинку регулярного чемпіонату НБА проти Лос-Анджелес Лейкерс (107:106).

Українець провів на паркеті 26 хвилин 50 секунд, за які записав на свій рахунок 17 очок, зробив 11 підбирань, 1 асист, 1 перехоплення, 4 втрати і 5 разів сфолив.

Лень реалізував 8 з 16 кидків з гри, в тому числі 1 з 4 триочкових.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Показник корисності центрового склав 22 – кращий в команді. Така ж статистика у лідера суперників Леброна Джеймса.

Матч виграв Лейкерс з рахунком 107:106!

Феєрія Святослава Михайлюка за Лейкерс

Український атакуючий захисник Святослав Михайлюк зіграв за Лос-Анджелес Лейкерс в домашньому матчі НБА проти Денвер Наггетс.

Український гравець провів на майданчику 12:22 хвилин і зумів набрати 4 очки (2/3 двухочковые, 0/0 триочкові, 0/0 зі штрафних), зробив 1 асист, а також здійснив 2 підбирання. Коефіцієнт корисності українця в цьому матчі - 2.

Помилуйтеся, як "десятка" Лейкерс Святослав Михайлюк віддав чудовий ассист на Джайвіла Макгі:

Матч завершився з рахунком 121:114 на користь "озерників". Наступну гру команда з Лос-Анджелеса проведе 27 жовтня з Сан-Антоніо, якому в цьому сезоні вже програвали в овертаймі (142:143). У тій грі Михайлюк дебютував у Національній Баскетбольній Асоціації.

Як повідомляв Знай.ua, українець Святослав Михайлюк дебютував у НБА у незабутньому матчі.