Екс-головний тренер Металіста та Дніпра Мирон Маркевич поділився думкою про центральний матч 21-го туру УПЛ між Шахарем та Зорею.

- З огляду на рівень команд, "Зорі" потрібно грати від оборони. Я думаю, так воно і буде. "Шахтар" завжди грав на атаку. І при Луческу, і при Фонсеці. Потрібно шукати шанси на контратаках і грати насичено в обороні. Вибігати в швидкі атаки в Зорі є кому.

- Чи варто робити розрахунок на флангові атаки? Адже відомо, що Срна і Ісмаїлі часто діють попереду і не завжди встигають повертатися назад.

- Свого часу ми і будували свою тактику гру на цих нюансах. Вони обидва дуже добре грають на атаку. У "Зорі" є шанс зловити "Шахтар" на цьому. Петряк - швидкий хлопець. Найголовніше - не дати розгулятися і Срні, і Ісмаїлі. З ними потрібно бути уважнішими. Крім того, необхідно дуже чітко діяти при відборі м'яча.

- Цей матч пройде в Харкові. На ваш погляд, як розділятися глядацькі симпатії?

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

- Харків'яни дуже добре розуміють футбол. Думаю, обидві команди не залишаться без підтримки. Особливої ​​пріоритету не буде. Мені б хотілося, щоб команди показали хорошу гру. Для харківських глядачів це важливо. Адже там, як то кажуть, "халява не пройде", - сказав Маркевич в інтерв'ю виданню Террикон.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що Динамо вирвало перемогу в Олімпіка, а Дніпро не впорався із Чорноморцем.