Традиційне привітання жінок з 8 березня в Будинку культури російського селища Первомайське Іванівської області затьмарила несподівана трагедія. Директор установи помер на сцені, не встигнувши завершити урочисту промову.

Про це повідомляють російські ЗМІ. Михайло Виноградов вийшов на сцену для привітання жіночої частини колективу. Але вже на першій фразі йому стало раптово погано і він впав. Лікарі не встигли врятувати життя чоловіка і лише констатували його смерть.

Директор клубу погано себе почував ще з самого початку святкового дня. Але це його не зупинило і твердо вирішив вийти на сцену. У залі в честь свята зібралися десятки глядачів.

"Він вийшов від чоловіків привітати присутніх в залі жінок. Сказав лише дві фрази:" Добрий вечір, дорогі друзі! Ми починаємо наш святковий вечір! "І все. Йому стало погано, він схопився за пюпітр, у нього там лежали вірші, які він повинен був читати, став падати", - розповіла художній керівник БК Надія Єлістратова.

Після трагічного випадку всіх гостей розпустили. Директору було 62 роки і 19 років він очолював Будинок культури.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, вчителька з російського міста Сочі дуже розчарувалася подарунком, який їй піднесли на 8 березня. Це стало причиною того, що вона звільнилася з роботи.