Екс-перша ракетка світу іспанський тенісист Рафаель Надаль підтвердив, що братиме участь у виставковому турнірі Mubadala World Tennis Championship, який пройде в Абу-Дабі 27-29 грудня.
"Абу-Дабі - одне з моїх найулюбленіших місць для тенісу. Тутешній клімат, атмосфера і підтримка вболівальників допоможе розпочати сезон ідеально. Турнір завжди запрошує тенісистів, які перебувають на піку своєї форми, і всі вони насолоджуються грою в дуже рівних поєдинках", - сказав Надаль.

Нагадаємо, Рафаель Надаль переніс операцію на гомілкостопі. За словами лікарів, операція пройшла успішно. Лікар, який проводив операцію заявив, що у Надаля є хронічні травми, спричинені професійною кар'єрою.

У зв'язку з операцією Надаль був змушений відмовитися від участі в Підсумковому турнірі, який пройде з 11 по 18 листопада в Лондоні.

Нагадаємо, перша і друга ракетки світового рейтингу іспанець Рафаель Надаль і сербський тенісист Новак Джокович проведуть виставковий матч в Саудівській Аравії.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Найкращі тенісисти світу зустрінуться між собою в Джидді 22 грудня.

Як повідомляв портал Знай.ua, тренер Еліни Світоліної поділився секретом її тріумфу.