Екс-перша ракетка світу швейцарець Роджер Федерер здобув першу перемогу на Підсумковому турнірі АТР в Лондоні.
Федерер переграв у двох сетах австрійця Домініка Тіма з рахунком 6:2, 6:3.
Федерер оформив 4 ейси, жодного разу не допустив подвійну помилку і реалізував 4 брейк-поїнта з 7-ми. Тім зробив 1 подачу навиліт, тричі помилився при введенні м'яча в гру і не взяв жодного гейму на прийомі.
Для Федерера ця перемога стала першою на турнірі. Раніше він зазнав поразки від японця Кея Нішікорі.
За підсумками двох матчів Федерер займає третю сходинку в групі.

Роджер Федерер
Роджер Федерер

Нагадаємо, раніше Роджер Федерер розповів про свої головні перемоги в кар'єрі і згадав найкращі матчі.

"Найкращі матчі в кар'єрі? Безумовно, це фінал Відкритого чемпіонату Франції в 2009 році з Робіном Седерлингом. На Вімблдоні фінал 2007 року, коли я виграв п'ятий титул поспіль, і фінал 2009 року проти Енді Роддіка. Останні два матчі були чарівними. На трибунах сиділи мої кумири - Бьорн Борг і Піт Сампрас.

Підтримка вболівальників по всьому світу окрилює мене. Ніколи не думав, що буду добре грати в теніс. Мені довелося дуже наполегливо працювати. Не можна дістатися до вершини і нічим не жертвувати", - передає слова Федерера World Tennis USA.

Також Роджер Федерер розповів, на що витрачає свої гонорари.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще
"Куди я вкладаю гроші? Що ви хотіли почути від громадянина Швейцарії? Природно, я кладу їх в швейцарський банк.
Я нерідко бачу бідність і намагаюся всіма силами допомогти людям, які опиняються в таких ситуаціях. Я допомагаю, але все одно у мене залишається багато грошей. Як це можливо? Я ніколи не очікував, що зароблю стільки.
В такі моменти я дякую тим поколінням, які грали в теніс до мене. У них не було таких великих призових, але була любов до своєї справи. Вони просували теніс в маси – це заслуговує великої поваги. Я люблю історію тенісу і саме тому з такою великою повагою ставлюся до всіх легендарних тенісистів", - розповів Федерер.
За всю свою кар'єру Роджер Федерер заробив близько $115 млн.

Федерер заговорив про завершення кар'єри

Роджер Федерер назвав умову, за якої завершить кар'єру.

Восьмиразовий переможець Вімблдону, легендарний швейцарський тенісист Роджер Федерер розповів, в якому випадку завершить професійну кар'єру. За словами Федерера, його дружина Мірка стоїть вище, ніж теніс.

"Без Мірки я не зможу продовжувати кар'єру. Я закінчу грати, відмовся від подальших переїздів і подорожей. Вона – ключ до моїй кар'єрі, до мого тенісу. Тим не менше зараз Мірка щаслива і продовжує їздити зі мною і чотирма дітьми з одного турніру на інший", – передає слова Федерера World Tennis USA.

Як повідомляв портал Знай.ua, тренер Еліни Світоліної поділився секретом її тріумфу.