У Росії під час будівництва дороги слідчого ізолятора в місті Колпіно вкрали більше 12 мільйонів рублів. На виконання всіх робіт виділив майже 16 мільйонів рублів.

Про це повідомляє Слідчий комітет РФ. Дорога повинна була вести до СІЗО "Крести-2", яке теж перебуває на стадії будівництва. На прокладку доріг виділили 15 мільйонів 860 тисяч рублів. Майже п'ять мільйонів перерахували в якості авансу. Але невідомі в грудні 2016 року сторони заявили, що діють від імені підрядника і показали замовнику акт про нібито виконані роботи. Сума в ньому вказувалася більше 11 мільйонів.

Держзамовник перевело всі гроші, зазначені в договорі. Шахраям вдалося "заробити" за допомогою такої схеми 12 мільйонів 228 тисяч рублів.

Російські правоохоронці кинулися активно шукати зловмисників, яким вдалося так легко обдурити чиновників і увести майже 13 мільйонів рублів.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, Верховний суд Росії дозволив водіям паркувати автомобілі на газонах. Рішення поширюється лише тільки на територію Удмуртської Республіки.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще