Португальський нападник туринського Ювентуса Кріштіану Роналду витратив 31 000 євро на дві пляшки вина під час поїздки в Лондон на матчі Підсумкового турніру АТР.

33-річний зірковий португалець відзначав день народження дочки.

Перша пляшка коштувала Роналду 20 000 євро. Це було вино "Richebourg Grand Cru", що вважається одним з найдорожчих в світі. Друга, "Pomerol Petrus 1982", коштувала 11 000 євро, повідомляє The Sun.

В цьому сезоні Кріштіану Роналду забив 9 голів і віддав 5 результативних передач в 15 матчах за Ювентус.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Натхненник Роналду

У португальського форварда туринського Ювентуса Кріштіану Роналду з'явилися послідовники серед дітей його одноклубників по "Старій Синьйорі".

Півзахисник "бьянконері" Міралем П'яніч опублікував у інстаграмі відео, на якому його син Едін копіює святкування гола у виконанні Роналду у ворота Манчестер Юнайтед в матчі Ліги чемпіонів (1:2).

Хлопчик показує прес. Саме так португалець відзначив гол, забитий у ворота свєї колишньої команди.

"Гарний початок тижня для всіх", – підписав П'яніч відео.

Варто зауважити, що це вже не перший випадок, коли син П'яніча копіює "фірмові" жести гравців Ювентуса. Раніше Едін неодноразово повторював фірмовий жест Пауло Дибали.

Як повідомляв портал Знай.ua, зірковий Агуеро затусив із соковитою брюнеткою в Лос-Анджелесі.