8 березня у Маямі, штат Флорида, відбувся суд над громадянином Клоді Чарльзом, якого звинувачують у навмисному підпалі автівки. Слово взяв його адвокат Стівен Гутьєррес, а у той час у нього спалахнула кишеня штанів.

За інформацією Miami Herald, 28-річний адвокат мав при собі електронну сигарету, а її акумулятор вибухнув та почав диміти. Чоловік терміново побіг до туалету, де загасив вогонь. Повернувшись до зали, Гутьєррес продемонстрував присутнім обгорілу кишеню.

Цікаво, що однією з версій пожежі в автомобілі підсудного адвокат називав ймовірність того, що технічні пристрої в салоні могли раптово загорітись. Гутьєррес запевняв, що інцидент з вейпом в його кишені не був запланованим. В будь-якому разі, це ніяк не допомогло йому та підсудному.

Присяжні визнали 48-річного Чарльза винним. Крім того, перед судом може постати й сам адвокат через неповагу. У виданні зазначили, що Гутьєррес закінчив юридичний факультет Міжнародного університету Флориди у 2015 році.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у США несподівано вибухнув iPhone 7 Plus слідом за славнозвісними Samsung Galaxy Note 7.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще