Легендарний американський боксер Флойд Мейвезер-молодший (49-0, 26 КО) і його команда TMT продовжує тур по Британії, в рамках якого боксер спілкується зі своїми шанувальниками.

Мейвезер відвідав Стоунхендж – одну з головних визначних пам'яток Англії, і найвідоміший археологічний пам'ятник в світі. Боксер поділився фотографіями на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, під час туру по Великобританії невідомі спалили машину Мейвезера під час зустрічі боксера з уболівальниками. Як повідомляє Sun, мінівен з символікою компанії TMT згорів в результаті підпалу, вчиненого двома невідомими, які спочатку розбили вікно машини, а потім кинули всередину коктейль Молотова. На щастя, самого боксера в машині не було.

Зараз активно обговорюється можливий бій між Флойдом Мейвезером і чемпіоном UFC у легкій вазі Конором Макгрегором. Очікується, що поєдинок Макгрегор – Мейвезер стане найкасовішою подією в історії єдиноборств. Вже приймаються ставки на цей бій.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Флойд Мейвезер вважає, що Конор Макгрегор просто використовує його ім'я.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще