Спортивний директор Мілана Леонардо повідомив, що італійський клуб близький до підписання контракту з відомим шведським форвардом Лос-Анджелес Гелаксі Златаном Ібрагімовичем.

Раніше з'явилася інформація, згідно з якою "россонері" запропонували 37-річному шведу контракт до кінця сезону з можливістю продовження на рік. Існує також варіант підписання угоди на 1,5 року. За інформацією La Gazetta dello Sport, Ібрагімовичу Мілан за половину цього сезону заплатить 2 мільйони євро.

"Ібрагімович вкрай близький до переходу в Мілан. Зараз не час вдаватися в деталі, але це вже більше, ніж просто мрії", - наводить Sky Sports слова Леонардо.

Ібрагімович раніше виступав за Мілан. З 2010 по 2012 рік він провів 85 матчів, в яких забив 56 м'ячів.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Полювання Реала на зірок

Реал Мадрид зібрався купити двох гравців Прем'єр-Ліги Англії.

Іспанський гранд має намір вже цієї зими придбати нападника Манчестер Юнайтед Маркуса Решфорда і півзахисника Тоттенгем Готспур Крістіана Еріксена, повідомляє Sky Sports.

Відомо, що Реал готовий заплатити за цих футболістів 90 мільйонів фунтів стерлінгів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Црвена Звезда сенсаційно виграла у Ліверпуля.