Бойовики "ЛНР" раптово занепокоїлися про долю свого ватажка Ігоря Плотницького. Особливо вони переживають за його життя.

Про це повідомила представник терористів, яка бере участь в переговорах в якості запрошеної особи, Ольга Кобцева, передають російські ЗМІ. Він сказала, що Плотницького прагнуть усунути.

Як зазвичай бойовики назвали і можливих виконавців спецоперації по його усуненню. Її можуть організувати "українські диверсанти".

"Основне завдання українських ДРГ - фізичне усунення військово-політичного керівництва" ЛНР "і об'єктів інфраструктури", - пояснила Кобцева свої припущення.

Вона сказала, що з початку військових дій на Донбасі керівництво України організувало диверсійну роботу на окупованих територіях. І, як показує практика, міфічні українські диверсанти діють дуже успішно.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, представники "ЛНР" опублікували відео, де продемонстрували "українських диверсантів", яких звинувачують у вбивстві одного з ватажків бойовиків Олега Анащенко.