У матчі 17-го туру УПЛ, в рамках донецького дербі грали Шахтар і Олімпік. Поєдинок на стадіоні "Металіст" вийшов дуже видовищним і багатим на моменти.

Першими рахунок відкрили "гірники" завдяки голу Жуніора Мораеса на 7-й хвилині. Але вже до 66-ї хвилини попереду був Олімпік, за який точними ударами відзначилися Євген Пасіч і Віталій Балашов. Але команада Паулу Фонсеки все ж змогла врятувати матч після голу Жуніора Мораеса, який вирівняв становище, перебуваючи в офсайді.

Нечесний гол завів головного тренела Олімпіка В'ячеслава Шевчука, який почав з'ясовувати стосунки з суддівською бригадою. У результаті екс-футболіста Шахтаря Шевчука вилучили, а перипетії продовжилися в підтрибунному приміщенні, де головні тренери Шахтаря і " Олімпіка з'ясували стосунки після прес-конференції, на якій також дозволили покритикувати один одного.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Відзначимо також, що перед фінальним свистком півзахисник Шахтаря Тайсон грубо вдарив по нозі легенду "гірників", який нині виступає за Олімпік, Олексія Гая.

Прем'єр-ліга України. 17-й тур.

Шахтар (Донецьк) – Олімпік (Донецьк) - 2:2

Голи: Жуніор Мораєс, 7, 93 - Євген Пасіч, 52, Віталій Балашов, 66.

Шахтар: Андрій П'ятов, Олег Данченко, Давид Хочолава (Микола Матвієнко, 26), Сергій Кривцов, Ізмаїл, Майкон, Тарас Степаненко (Алан Патрік, 69), Тайсон, Веллінгтон Нем, Сергій Болбат, (Віктор Коваленко, 65) Жуніор Мораес

Олімпік: Костянтин Махновський, Євген Пасіч, Ігор Снурніцин, Дмитро Гришко, Євген Цимбалюк, Павло Ксьонз, Віталій Кольцов (Антон Кравченко, 93), Сергій Політило, Олексій Гай, Віталій Балашов, Максим Дегтярьов (Максим Тейшейра, 92)

Арбітр: Віктор Копієвський (Кропивницький)

ОСК "Металіст" (Харків)

Глядачі: 2137

Температура: -6°C

Перемога Шахтаря в Німеччині

27 листопада в Зісхаймі зустрічалися Гоффенгайм і донецький Шахтар. "Гірникам" вдалося забити два швидких голи, завдяки точним ударам Ісмаїлі і Тайсона на 13-й і 15-й хвилинах. Але німці також швидко один пропущений м'яч відіграли після голу Андрея Крамаріча.Стівен Цубер перед самою перервою і зовсім повернув статусу поєдинку паритет.

На 59-й хвилині Шахтар залишився в більшості, тому що Адам Салаї отримав другу жовту картку. Залишившись в меншості, Гоффенгайм все одно атакував і впевнено себе почував, створюючи момент за моментом. Але і Шахтар періодично огризався, що вилилося в дві штанги у виконанні Тайсона і Майкона. Але Тайсон все ж оформив дубль після прострілу Ісмаїлі. Бразилець вже на 92-й хвилині філігранно розпорядився м'ячем і приніс "гірникам" перемогу з рахунком 2:3!

Ліга чемпіонів. Група F. 5-й тур

Хоффенхайм - Шахтар - 2:3 (2:2)

Голи: Крамаріч, 17, Цубер, 40, Салаї, 59 - Ісмаїлі, 13, Тайсон, 15, 90 + 2.

Вилучення: Салаї, 59.

Шахтар продовжує боротьбу за потрапляння в плей-офф Ліги чемпіонів. Тепер "гірникам" 12 грудня в Україні треба перемагати Ліон.

Як повідомляв портал Знай.ua, Баварія розгромила Бенфіку та врятувала Ковача від відставки.