Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO і IBF Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО) прокоментував бажання володаря титулу WBC Деонтея Уайлдера (41-0-1, 39 КО) провести проти нього об'єднувальний бій.
"Чому цей дурень так довго чекав? Хіба ми не були зацікавлені в цьому? У будь-якому випадку Ф'юрі чудово виступив! Вони вибрали тебе, тому що вважали, що від тебе нічого не залишиться. Я дам тобі шанс, коли будеш готовий! Кожному з вас двох!" - написав Джошуа у Twitter.

Тайсон Ф'юрі та Деонтей Уайлдер
Тайсон Ф'юрі та Деонтей Уайлдер

З початку бою Уайлдер працював першим номером, постійно атакуючи, але Ф'юрі з легкістю йшов від більшості ударів у своїй манері: блазнював і кривлявся, і забирав раунд за раундом.

Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер
Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У дев'ятому раунді Ф'юрі побував в нокдауні, але встав і продовжив бій. У фінальному раунді британець також побував в нокдауні, але знову відновився і завершив поєдинок.

Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер
Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер

В результаті 12-раундовий бій завершився внічию. Оцінки суддів: 115:111 (Уайлдер), 114:110 (Ф'юрі) і 114:114 (нічия).

Нагадаємо, бій Ф'юрі - Уайлдер відбувся в Лос-Анджелесі на арені Стейплз Центру.

Нагадаємо, знаменитий американський промоутер Боб Арум назвав Тайсона Ф'юрі найкращим супертяжем свого часу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ф'юрі прокоментував рішення суддів у бою з Уайлдером.