Сімох учасників протестної акції проти патрульних поліцейських у Батумі заарештували на п'ять днів. Таке рішення виніс сьогодні Батумський міський суд.

Як передає "Інтерфакс-Україна", усього поліція затримала 16 осіб за адміністративні , справи яких сьогодні розглядалися.

Трьох осіб відпустили прямісінько із зали суду, оскільки вони виявилися неповнолітніми. Процес над рештою затриманих відклали.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", учора увечері у Батумі розпочався масовий протест проти патрульної поліції після того, як правоохоронець зупинив автомобіль місцевого жителя за порушення правил дорожнього руху та образив його. За чоловіка заступилися очевидці, почалася сварка. Правоохоронці затримали кількох осіб.

Уже незабаром до ГУ МВС Аджарії підтягнулися сотні людей, які почали закидати приміщення камінням та вимагати відставки начальника патрульної поліції Малхаза Батіашвілі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вони хотіли увірватися у главк, але спецназ не дав їм цього зробити. Активісти перевертали авто, використовували піротехніку.

Прем'єр-міністр Грузії Георгій Квірікашвілі закликав правоохоронні органи ідентифікувати не тільки всіх учасників заворушень, але і провокаторів, які, за його словами, підбурювали натовп.