У мережі опубліковані відео з місця зіткнень між поліцією і мирними жителями в Батумі.

Відповідні ролики розміщені в YouTube.

Люди трощили машини, використовували піротехніку. Прямо посеред вулиць палахкотіли перевернуті авто. В результаті масових зіткнень, постраждали більше 20 осіб.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", заворушення почалися ввечері, 11 березня після затримання водія і шістьох людей.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Понад сто місцевих жителів вийшли на вулиці міста. В результаті мітинг переріс у сутички. Правоохоронці використовували гумові кулі і сльозогінний газ. За словами прем'єр-міністра Георгія Квірікашвілі, в безладді винні деструктивні політичні сили.

12 березня, секретар Радбезу повідомив про відновлення порядку. За його словами, поліція затримали понад 20 осіб. Служби відновили рух транспорту.