Захист українського колишнього президента Віктора Януковича заявляє, що підстав для заочного засудження їх підзахисного немає.

За словами адвоката Віталія Сердюка, відпала необхідність вести заочне розслідування, оскільки ГПУ відомо, де перебуває Янукович. Місце проживання колишнього президента підтвердила і російська сторона, передає "112 Україна".

Щодо ознайомлення з матеріалами справи адвокат сказав, що їх ніхто не розглядав. "Якщо не вручена підозра, то ні про яке завершення розслідування, ознайомленні з матеріалами не може йти й мови", - сказав захисник.

Подальші дії слідства адвокат бачить так: "Сьогодні захист подав заяву про припинення розслідування справи в спеціальному порядку. Ми вважаємо, що в момент подачі цієї заяви в зв'язку з тим, що відпали обставини, які слугували підставою для початку заочної процедури засудження", - зазначив Сердюк. Він упевнений, що слідство має повернутися до звичайного режиму.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що російський журналіст Олексій Венедиктов знайшов дивну річ в заяві Генпрокуратури Росії, яка заявила, що не отримувала від колишнього президента України Віктора Януковича прохання про введення військ.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще