Російський журналіст Олексій Венедиктов знайшов дивну річ у заяві Генпрокуратури Росії, яка завила, що не отримувала від колишнього президента України Віктора Януковича прохання про введення військ.

Про це повідомляє "Апостроф".

Венедиктов пригадав, що 3 березня 2014 року постійний представник Росії при ООН Віталій Чуркін повідомив на засіданні Ради Безпеки, що Путін отримав від Януковича звернення про введення військ в Україну. Заява Чуркіна зафіксована у стенограмі та опублікована на сайті Радбезу.

Після смерті Чуркіна Генпрокуратура Росії повідомила українській, що Янукович не звертався ні до адміністрації президента Росії, ні до Ради Федерації федеральних зборів.

"Так було це звернення чи ні?" - питає журналіст, зазначаючи, що після смерті Чуркіна на це можуть відповісти лише Путін та сам Янукович.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Генпрокуратура РФ готова організувати допит Януковича на території Росії в присутності українських слідчих.