У Росії розповіли про розробку нового військового екіпірування, яке стане єдиним для Повітряно-десантних і Сухопутних військ Росії. Комплект одягу отримав назву "Ратник-3".

Про це російським ЗМІ розповів заступник командувача ВДВ по матеріально-технічному забезпеченню Наріман Тімергазін. За його словами, модернізація попереднього комплекту екіпірування "Ратник" триває не один рік.

"Зразки бойового екіпірування пройдуть тести, після чого розпочнеться серійне виробництво", - розповів Тімергазін.

Він також повідомив про технологічне оснащення "Ратника-3", про яке жартують у соцмережах та пишуть, що російські солдати отримають "надприродну силу". Користувачі мереж звернули увагу й на те, що назва "Ратник" співзвучна із терміном "ватник", який характеризує людину із радянською ментальністю.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Кремлі розгнівались через фільм американського каналу CNN про президента Росії Володимира Путіна.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще