Сьогодні депутати Верховної Ради ратифікували Конвенцію про уникнення подвійного оподаткування із Люксембургом. Її підтримали 236 нардепів з необхідних 226.

За інформацією "112 Україна", законопроект №0125 передбачає гарантії того, що підприємці з України та Люксембургу не підлягатимуть подвійному оподаткуванню. Це стосується прибутку, отриманому від підприємницької діяльності на території іншої країни, а також з джерел у іншій країні у вигляді дивідендів, відсотків та роялті.

Крім того, Конвенція направлена на запобігання ухилення від сплати податків.

Нагадаємо, що вчора Україну відвідав міністр закордонних справ Люксембургу Жан Ассельборн. Разом із колегою Павлом Клімкіним він прибув до Маріуполя та Широкиного, після чого озвучив позицію своєї країни щодо російської агресії на Донбасі та окупації Криму.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Порошенко розповів про переваги ратифікованого договору про вільну торгівлю із Канадою.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще