У Єкатеринбурзі (Росія) відома поетеса Анна Пікуль організувала цілий наркобізнес. На передачі чергової партії її затримала поліція.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Справжнє ім'я жінки згідно з документами Оксана Порваткіна. У ході обшуку у неї знайшли дозу мефердрону та близько півграма психотропної речовини.

Відреагувала поетеса на присутність поліції дуже дивно: в неї почалася істерика. Аргументувати свою нібито невинуватість вона теж спробувала досить невдало – натякнула на те, що має близькі стосунки із Володимиром Путіним та Дмитром Медведєвим.

Нереальні вигадки про полювання ФСБ, зустріч із Кадировим та солідна репутація – все це вона намагалася використати в якості захисту, а потім і взагалі почала розважати цілий відділок читанням віршів. Коли і це не допомогло розчулити правоохоронців, Пікуль заспівала російський гімн.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Жодних результатів подібний "концерт" не приніс – тепер їй загрожує від 10 до 20 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зловмисники намагалися перевезти наркотики у дитячій іграшці.