У США розгорівся скандал навколо особистого життя колишнього адмірала ВМС. Брюс Лавлесс організував досить дивну корупційну діяльність: замість кругленьких сум від вимагав влаштовувати йому секс-вечірки.

Про це повідомляє "ВВС Україна".

У таких "розвагах" брав участь також один офіцер Корпусу морської піхоти США, який пізніше разом зі своїм спільником опинився на лаві підсудних.

Суть махінацій полягала у тому, що посадовці надавали засекречені дані в обмін на вечір у готелі, інтимні послуги повій та розкішні обіди. Одним із тих, хто у такий спосіб підкупив Лавлесса, виявився підприємець Леонард Френсіс.

Коли адміралу набридав такий відпочинок, він погоджувався на дорогі подарунки – наприклад, коньяк вартістю у 2 тисячі доларів, або годинник за 25 тисяч доларів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Днями його взяли під варту у Каліфорнії. У ході слідства виявилося, що причетними до корупційної діяльності були щонайменше дві сотні осіб, серед яких – 30 адміралів та 26 солдат.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дональд Трамп виявився найбільш велелюбним президентом за всю історію США.