У поліції Донецької області прокоментували інцидент, який стався між блокадниками і правоохоронцями у Костянтинівці.

За словами правоохоронців, вони зупинили колону із близько 50 осіб на чолі з народним депутатом Тарасом Пастухом - "для перевірки". Про це йдеться в повідомленні на сайті Нацполіції Донеччини.

Згідно з повідомленням, частина з блокадників відмовилися проходити перевірку і зробили спробу силою прорватися через блокпост. В результаті зіткнень один з поліцейських був травмований через застосування "блокадниками" сльозогінного газу.

"Поліціянти попередили про заборону наближатися до стратегічного об'єкта на певну відстань і право використання зброї відповідно до Закону "Про Національну поліцію". Однак громадяни не реагували на попередження, у зв'язку з чим співробітники поліції були змушені зробити декілька попереджувальних пострілів у повітря", — йдеться у повідомленні поліції.

На сайті поліції Донецької області опублікували відео, зняте на місці подій.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв сайт Знай.ua, На території відновленого редуту на залізничній гілці Ясинувата-Костянтинівка між блокадниками і поліцією сталися сутички із застосуванням зброї.