Російські багатії придбали у будівлях під брендом президента США Дональда Трампа нерухомість. Сума угод сягнула близько 100 мільйонів доларів.

Про це повідомляє Reuters. Нерухомість придбали не менше 63 осіб з російським громадянством. Російські олігархи придбали квартири в семи будівлях, розташованих в штаті Флорида. Їх звели протягом періоду 2001-2011 років. Зовнішній вигляд будівель затверджував особисто Трамп.

По цим угодам немає свідчень протизаконних дій нинішнього президента США. В той же час серед нових власників квартир нібито немає представників найближчого оточення президента РФ Володимира Путіна. Серед покупців - колишній топ-менеджер підвідомчого Міноборони РФ держагентства "Спецбуд" Олександр Юзвик, президент петербурзького банку "Вікінг" Андрій Устаєв, екс-депутат Державних зборів Башкирії Вадим Гатауллін та інші.

Але кількість російських власників нерухомості може бути значно більшою. Оскільки багато об'єктів зареєстровані на підприємства і реальні імена власників в документах не вказані.

Точна сума доходів Трампа від продажу нерухомості, але, за попередньою інформацією, вона становить 98,4 мільйони доларів.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, офіційна зустріч німецького канцлера Ангели Меркель та американського президента Дональда Трампа у Вашингтоні має вирішити подальшу долю відносин між США та Європою.