Розвідувальний комітет Палати представників визначився з датою проведення слухань щодо можливих зв'язків кампанії президента США Дональда Трампа з Росією.

Про це повідомляє Reuters. Слухання заплановані на 30 березня. Засідання пройде у відкритому режимі.

Комітет з розвідки палати представників паралельно з Сенатом проводить власне розслідування в цій справі. Американська розвідка вважає, що Росія безпосередньо втручалася в хід виборів президента США. Це, на думку представників спецслужб, необхідно було Кремлю для того, щоб посприяти перемозі одного з кандидатів.

Крім того, за останній час спливало дуже багато фактів того, що представники найближчого оточення Трампа постійно контактували з російським чиновниками.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, російські бізнесмени масово скуповували квартири, розташовані в будівлях під брендом Трампа. Сума угод досягла майже 100 мільйонів доларів.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще