Російські багатії придбали у будівлях під брендом президента США Дональда Трампа нерухомість. Сума угод сягнула близько 100 мільйонів доларів.

Про це повідомляє Reuters. Нерухомість придбали не менше 63 осіб з російським громадянством. Російські олігархи придбали квартири в семи будівлях, розташованих в штаті Флорида. Їх звели протягом періоду 2001-2011 років. Зовнішній вигляд будівель затверджував особисто Трамп.

По цим угодам немає свідчень протизаконних дій нинішнього президента США. В той же час серед нових власників квартир нібито немає представників найближчого оточення президента РФ Володимира Путіна. Серед покупців - колишній топ-менеджер підвідомчого Міноборони РФ держагентства "Спецбуд" Олександр Юзвик, президент петербурзького банку "Вікінг" Андрій Устаєв, екс-депутат Державних зборів Башкирії Вадим Гатауллін та інші.

Але кількість російських власників нерухомості може бути значно більшою. Оскільки багато об'єктів зареєстровані на підприємства і реальні імена власників в документах не вказані.

Точна сума доходів Трампа від продажу нерухомості, але, за попередньою інформацією, вона становить 98,4 мільйони доларів.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, офіційна зустріч німецького канцлера Ангели Меркель та американського президента Дональда Трампа у Вашингтоні має вирішити подальшу долю відносин між США та Європою.