Президент України Петро Порошенко нагадав на сторінці у Facebook, що сьогодні Україна так само як і 100 років тому бореться за свою незалежність із російським агресором.

"У цій війні слід пам’ятати і не допустити тих трагічних прорахунків, які призвели до поразки Української революції 1917-1921 років, а головним з них були внутрішні незгоди в умовах зовнішньої агресії", - написав Президент.

Порошенко зазначив, що для нього усі політичні сили, незалежно від того, при владі вони чи в опозиції, є патрнерами в розбудові незалежної європейської країни.

"Пам’ятаймо як «Отче наш»: «Тільки коли ми єдині – ми непереможні», - додав президент.

Нагадаємо, вчора Порошенко повідомив, що буде протидіяти всім силам, які спробують організовувати громадські заворушення і підігрівати анархічні настрої в державі.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", На спільній прес-конференції президента США Дональда Трампа та канцлера Німеччини Ангели Меркель лідери двох держав зробили заяви щодо врегулювання конфлікту на Донбасі.