Наречена екс-володаря поясу чемпіона світу за версією WBC в напівважкій вазі Адоніса Стівенсона Симон Год показала першу фотографію канадського боксера після важкого нокауту у бою з Олександром Гвоздиком.

Таким чином, можна зробити висновок, що стан Стівенсона стає краще з кожним днем.

Можливий бій Усика з Повєткіним

Абсолютний чемпіон світу в крузервейті та кращий боксер 2018 року українець Олександр Усик наступний бій проведе в США. Про це повідомив глава Matchroom Boxing промуотер Едді Хірн в інтерв'ю авторитетному виданню ESPN.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Можливо, в одному шоу з Усиком виступить екс-чемпіон світу в напівсередній вазі британець Келл Брук. Едді Хірн заявив, що він планує привезти Брука і Усіка в США для серйозних дуелей в рингу.

Британський промоутер також заявив, що працює над боєм українця Усика з росіянином Олександром Повєткіним і Брука з американцем Джессі Варгасом.

Додамо, що український боєць Олександр Усик повернеться на ринг 18 травня. Ймовірним суперником українця буде саме Повєткін. Цей поєдинок буде транслюватися стрімінговим сервісом DAZN і стане для Усика дебютним в суперважкій вазі.

Також нещодавно стало відомо, що ще один підопічний Хірна Ентоні Джошуа вперше буде проводити бій за межами Великобританії.

Крім того, була інформація, що Келл Брук повинен був битися з Аміром Ханом, який відмовився від цього поєдинку, тому що захотів битися з американцем Теренсом Кроуфордом.

Як писав Знай.ua, Джаррелл Міллер заявив, що готовий грати в Національній футбольній Лізі, якщо не проведе бій з Ентоні Джошуа.

Джаррелл Міллер
Джаррелл Міллер

"А що якщо я скажу вам, що отримав пропозицію грати за один з клубів Національної Футбольної Ліги? Якщо поєдинок з Джошуа не відбудеться, я піду грати в футбол за гроші. Тоді я не буду повинен цим промоутерам ні центу. Я втомився від жадібності промоутерів в боксі, при тому що їх в рингу ніхто не б'є", - передає слова Міллера worldboxingnews.net.

Як повідомляв портал Знай.ua, Джошуа доведеться зустрітися з Олександром Усиком.