Український боєць ММА Ярослав Амосов зустрівся з бразильцем Еріком Сілвою в бою основного карда Bellator 216.

Дуель завершилася перемогою 25-річного українця одноголосним рішенням суддів - 29-28, 30-27, 29-28.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Турнір відбувся в Анкасвіллі (штат Коннектікут, США) в ніч з 16 на 17 лютого.

Непереможний Амосов провів на даний момент 21 поєдинок у змішаних єдиноборствах, а в Bellator вперше виступив минулого літа. У дебютному бою українець виявився сильнішим за Джеральда Харріса.

Як писав Знай.ua, Макгрегор проведе наступний бій влітку проти Дональда Серроне.

Нагадаємо, президент UFC Дана Уайт назвав єдину проблему екс-чемпіона UFC у двох вагових категоріях Конора Макгрегора (21-4).

За словами Уайта, єдине, що ускладнює взаємодію з Макгрегором – це його непунктуальність.

"З Конором важко мати справу? Так, але він того вартий. Якщо люди запитають мене, яка найбільша проблема, пов'язана з Конором, я відповім, що він не приходить вчасно. А так Конор неймовірний. Він веселий хлопець, забавний, відмінний боєць, на нього цікаво дивитися. Якщо б ще приходив вчасно, був б просто ідеальний. Він би був осконалим.

Ми є глобальним видом спорту, тому, коли проводимо прес-конференцію, знаходимося в прямому ефірі на весь світ. А коли Конор не приходить на неї і не робить це ще 30 хвилин, то це проблема. Ми повинні заповнити час і не тільки заповнити ефір, але і тримати людей зацікавленими, підігріваючи їх бажання дивитися далі, що важко робити в наші дні", - сказав Уайт в інтерв'ю Barstool Sports.

Конор Макгрегор анонсував своє повернення в 2019 році.

"Я запускаю ракети в 19-му. Пристебніть ремені", - написав Макгрегор в Instagram.

В своєму останньому бою на UFC 229 Макгрегор програв росіянину Хабібу Нурмагомедову.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Конор Макгрегор на рекламі свого іменного віскі заробляє більше, ніж коли-небудь на своїх боях. Про це розповів його тренер Джон Кавана.

Як повідомляв портал Знай.ua, Конор Макгрегор зібрався до України.