Американський боксер Теофимо Лопес заявив, що знає, як перемогти чемпіона світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василя Ломаченка (12-1, 9 КО).
"Ми з нетерпінням чекаємо бою за звання чемпіона світу. У кого є титул чемпіона світу? У Василя Ломаченка, Річарда Коммі та Майкі Гарсії.
Ми тут, щоб битися з чемпіонами світу; ми тут, щоб виграти титул чемпіона світу. І неважливо, у кого доведеться його забрати.
Я відчуваю, що Ломаченко робить одне і те ж, коли справа доходить до роботи ногами і переміщення з боку в бік. Є три або чотири різних способи перемогти Ломаченка", - сказав Лопес.

Василь Ломаченко
Василь Ломаченко

Як повідомляв Знай.ua, Ломаченко розповів, що проведе наступний бій 12 квітня.

Нагадаємо, Василь Ломаченко виграв бій проти пуерторіканця Хосе Педраси одноголосним рішенням суддів і об'єднав чемпіонські пояси за версіями WBA і WBO в легкій вазі. Бій відбувся 8 грудня 2018 року.

Дивіться повне відео бою Ломаченко - Педраса:

Бій Ломаченко - Педраса тривав усі 12 раундів.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Перші раунди суперники традиційно придивлялися один до одного. Педраса намагався тримати тепм, змінювати стійку і працювати корпусом, але за швидкістю і точністю Ломаченка не встигав. Українець же працював спокійно і впевнено.

У шостому раунді Педраса пропустив швидку і точну трійку від Ломаченка, і став набагато обережніше йти вперед. Українець повністю контролював бій.

У сьомому раунді Ломаченко почав тиснути суперника, але і Педраса намагався відповідати, демонструючи хорошу фізичну підготовку. В одинадцятому раунді Педраса двічі побував у нокдауні, але зміг продовжить бій. У заключному раунді Педраса просто тікав від Ломаченка, намагаючись дотриматися до кінця.

Оцінки суддів – 119:107, 117:109 117:109 на користь Ломаченка.

Нагадаємо, за прогнозами букмекерів Ломаченко був беззаперечним фаворитом цього поєдинку.

Ломаченко - Педраса. Статистика
Ломаченко - Педраса. Статистика

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко очолив рейтинг найкращих боксерів світу.